Start

2018-05-25 MER Financial Consulting Group AB - GDPR Integritetspolicy

2017-12-11 MER inom Financial Crime Prevention

2017-12-15 C.A.G förvärvar MER Consulting med 50 specialister inom bank och finans.

Läs mer
Tillbaka

{{ content.Title }}

{{ content.ContentDate }}

Nyheter

show more

Mer om MER

{{ content.Title }}

Våra Tjänster

Vi kan det här med processer. Oavsett om du behöver hjälp med systemutvecklingsprocesser, IT-processer eller affärsprocesser kan vi erbjuda gedigen teknik- och branscherfarenhet inom området bank & finans. Tillsammans med våra erfarna IT-och verksamhetskonsulter hjälper vi dig att göra skillnad. På riktigt.

Ihop med agila metoder och en vilja att alltid leverera högsta kvalitet, blir vår vana och kompetens din säkerhet för att projektet når uppsatta mål – och lite till. Hos oss får du helt enkelt lite mer.

Läs mer om våra tjänster
Tillbaka

{{ content.Title }}

Meny

show more

show more

Bli en av oss

Tycker du att den utmanande och komplexa bank- och finansbranschen är spännande? Håller du med om att det bästa som finns är att göra skillnad? Då kanske du är vår nästa kollega. Som konsult hos oss skapar du mervärde för både kunder, kollegor och samhället. Ett stort ansvar läggs på dina axlar, men hos MER Consulting är du aldrig ensam. Vi vet att systemet, rapporten eller vad det nu är du ska leverera blir bättre då vi arbetar tillsammans. Dessutom blir det ju mycket roligare!

Vill du veta mer om hur det är att jobba på MER Consulting? Hör av dig! Så länge kan du bekanta dig med Pierre, Åsa, Henrik och Johan. 

Bekanta dig och se lediga tjänster
Tillbaka

{{ content.Title }}

Meny

show more

show more

Vi som jobbar här

Show more

Kontakt

Vilken är din utmaning? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Sveavägen 33, 111 34 Stockholm
+46 (0)8 – 676 97 50
info@merconsulting.se

linkedin icon